Dagschotels 20/04/2018

Salade nicoise met paprika, rode ui, whiskeysaus en een gekookt eitje €8.50

Tongscharfilet met doperwtencreme en venkelsalade €13,75

Runderbavette met aardappel-uitaart, pastinaakcreme en pastinaakchips €15,75

Soepen

Pastinaaksoep €4,50

Doperwtensoep €4,50

Broodje van de week

Italiaanse bol met kropsla, zalmsalade en mosterd-wodka-dillesaus €5,75

Actueel

 

Evenementen

Live muziek op Zondag!

Elke eerste en derde zondag van de maand is er bij de Wijnhaven live muziek. In de winter gezellig in het café, en in de zomer buiten op ons terras. De Wijnhaven houdt van kwaliteit en variatie, u zult merken dat alle muziekgenres de revue passeren!

Alle optredens vinden plaats vanaf 15:30 uur, tenzij anders vermeld.

april

Koningsnacht 2018

donderdag 26 april

Koningsnacht wordt weer goed gevierd dit jaar! Op woensdagavond 26 april treden Dann Hill én Johnson & Johnson op bij de Wijnhaven.

Dus kom genieten van fantastische live muziek op ons buitenpodium, morgen zijn we toch vrij! Het feest begint vanaf 20:00 uur!

 

Koningsdag 2018

vrijdag 27 april

Lang leve de Koning!

Wij rekenen op prachtig weer en hebben daarom ons programma uitgebreid op Koningsdag! Vanaf 14:00 uur kunnen jullie gaan geniet van Mama Franko én dit jaar CoolCast!

Dat wordt alleen maar feesten!!

Mama Franko  betekent een feestje! 8 muzikanten stoppen hun verschillende achtergronden in 1 verrassend avontuur waar je op moet dansen. Reggae, Hip Hop, Ska, Funk en Balkan zijn de hoofdingredienten voor deze muzikale cocktail. Denk aan zomer, avontuurlijke trips naar het onbekende en sterke vriendschappen, de muziek is altijd dansbaar en uplifting. Het leven vieren heeft nog nooit zo goed geklonken!

The CoolCast plays the Wijnhaven!
Bekende neuzen in een gloednieuwe bezetting op het leukste podium van Delft! Petra (ex Mama’s Marmelade en More about Penguins) en John, Steef en René, bekend van DoggyBag en Radio Piano spelen een stampende mix van kakelverse hits van nu, goed geconserveerde krakende klassiekers en natuurlijk heerlijke guilty pleasures. Op het menu staan o.a. Ed Sheeran, Prince, Robbie Williams, Avicii, Rag’n Bone Man, The Police, Shawn Mendes, Nothing But Thieves, James Bay, Red Hot Chili Peppers en nog veel meer...

The CoolCast wordt dit jaar geholpen door flink wat muzikale vrienden die een liedje komen meezingen, dus mis het niet!