Meer dan redelijke prijzen voor meer dan redelijke gerechten. Bediening erg vriendelijk en vlot. Zeker eens terug. Benieuwd naar de daghap voor 5 piek...

Mo van Wij

Dagschotels 24/09/2017

Patatje stoofvlees €5,-

Aardappelbietenstampot met gekarameliseerde appel en geitenkaas €8,50

Kaasfondue van mont d’ore (vanaf 2 personen) €15,50

 

Pulled chicken met kimchi en rijst

Wijnhaven lgo.png14,25

Broodje van de week

Boerenbrood met tonijnsalade en bladspinazie €6,75

Flammkuchen van de dag

Flammkuchen met hartige crème, oude kaas, krokrante spek en truffelolie €6,75

Soep van de dag

Franse uiensoep met bierkaas €4,50

Actueel

 

Agenda

oktober

Groovetakers

zondag 01 oktober

THE GROOVETAKERS

De band The Groovetakers is eind 2013 opgericht door vier veteranen uit het bluescircuit. Zij staan garant voor onvervalst stevige rhythm & blues, rock ‘n roll en meeslepende slow blues. In het recente verleden waren de mannen van The Groovetakers regelmatig te vinden in de betere muziekcafés en fungeerden zij als veel gevraagde gangmakers op bluesfestivals, de grotere podia en als voorprogramma van de grotere internationale acts.

Zo hebben o.a. Alan Price, Pat Travers, Monti Amundson, Buddy Whittington, Ian Siegal en Joe Bonamassa van hun diensten gebruik gemaakt.

The Groovetakers zijn:

Ber ‘Duke Berry’ van Zanen - gitaar en zang
Menko Paul - zang
Ed Bothoff - basgitaar en zang
Stefan Erents – drums

De formatie speelt op 1 oktober in de Wijnhaven te Delft. Entree is gratis en de aanvang 15.30 uur.

Haagse Hopjes

zondag 15 oktober


Haagse Hopjes,

Haagse Hopjes,
Een fifties retroband met maar een motto: We’re gonna Rock Your Town!
Zelfs in kleine ruimtes zetten ze de tent (semi) akoestisch op een duurzame manier op z’n kop. 
Iedereen kent hun ameezing liedjes uit vervlogen tijden.
Op het repertoire staan onvervalste Rock and roll van o.a. Buddy Holly, Elvis, Maar ook recentere 
werk van o.a. the Straycats, The Ramones en eigen nummers, een repertoire samen gesteld met 
maar 1 doel: rock you around the clock!
Zondag 6 maart  rocken ze gratis de Wijnhaven in Delft. De aanvang is 15.30 uur.Haagse Hopjes,

Een fifties retroband met maar een motto: We’re gonna Rock Your Town!

Zelfs in kleine ruimtes zetten ze de tent (semi) akoestisch op een duurzame manier op z’n kop. Iedereen kent hun ameezing liedjes uit vervlogen tijden. Op het repertoire staan onvervalste Rock and roll van o.a. Buddy Holly, Elvis, Maar ook recentere werk van o.a. the Straycats, The Ramones en eigen nummers, een repertoire samen gesteld met maar 1 doel: rock you around the clock!

Haagse Hopjes speelt op zondag 15 oktober van 15:30 uur – 18:00 uur bij de Wijnhaven. De aanvang is 15.30 uur. Entree is gratis en bij lekker weer op het terras.

november

Shirly Daisy Trio

zondag 05 november

Jazz langs de gracht

Het Shirly Daisy trio combineert een eigentijdse uitstraling met het heerlijke jazzy gevoelvan vroeger. Ze frissen oude klassiekers op, maken jazz versies van bekende pop-liedjes en speelt eigen repertoire. Dus genoeg voor een heerlijke avond. Jazz zangeres Shirly wordt begeleid door Delfts meest bekende jazzgitarist Erwin Bijersbergen en Delfts meest bekende jazzsaxofonist Wim Ninaber. Het Shirly Daisy speelde in augustus’17 op het festival Jazz in de Gracht in Den Haag.

Zondag 5 november speelt de formatie op het droge bij de Wijnhaven in Delft aan de gelijknamige gracht in Delft. Aanvang 15.30 uur.

Popquiz seizoen 4 deel 4

zaterdag 18 november

De Wijnhaven Popquiz bied een avond vol spelplezier en karaoke-gekte waar ook nog eens leuke prijzen voor de winst op de avond zijn te verdienen. Natuurlijk is er ook een seizoensprijs voor onze vaste Quiz-gangers. 

Aankomst is om 21:00, waarbij jullie worden warm gespeeld door onze nieuwe Quiz-band. Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met de waanzinnige coverband Daaf&Friends (voormalig Devils in disguise)voor de muzikale interactie. 

De Quiz duurt tot 23:30 en word gevolgd door minimaal een uur karaoke plezier, waarbij jij zelf in de spotlights gaat staan en iedereen omver blaast. 

Geef je nu op met een team van maximaal 4 personen via mail@wijnhaven.nl of 015-2141460. 
Het meespelen is gratis.

pAulfrAnk

zondag 19 november

pAulfrAnk

Een band die begon als akoestisch duo, vandaar de naam. Inmiddels spelen is er een voltallige band en heeft de kleur van de muziek zich uitgebreid met piano en viool en recentelijk contrabas en accordeon. Ook zingt men meer samen. pAulfrAnk speelt muziek van Mumford & Sons, Blaudzun, Damien Rice, Calexico, Eddy Vedder, Tom Waits ea.

Frank is de voornaam van zanger Diemel. Hij deed de vocalen bij de Tee Set reünie tijdens de Westerpop editie eind augustus 2014. En iedere muziekkenner weet dat Frank jarenlang frontman was bij Delfts meest bekende coverband Doggy Bag.

pAulfrAnk speelt op zondag 19 november vanaf 15:30 uur bij de Wijnhaven Delft. Entree is gratis.