Meer dan redelijke prijzen voor meer dan redelijke gerechten. Bediening erg vriendelijk en vlot. Zeker eens terug. Benieuwd naar de daghap voor 5 piek...

Quote van Jan!

Dagschotels 19/08/2017

Broodje choripan (Limburgse braadworst) met pittige tomatensalade, frietjes en salade €8,50

Geroosterde sardientjes met Provençaals gekruide rozeval uit de oven en sjalotjes €13,75

 

 

Gambaburger met wasabimayonaise, wakame en rode ui op een knoflook-chilibol met luie wijven friet en salade €15,75

Soep van de dag

Champignon-roomsoep met croutons €4,50

Actueel

 

Agenda

augustus

Les Chats Cadiens

zondag 20 augustus

Moerasblues van Delftse bodem

De mannen van Les Chats Cadiens uit Delft speelden diverse malen op het North Sea Jazzfestival met zelf gebrouwen zydeco, oftewel swingende accordeonblues. Hun eigen composities zijn vooral geïnspireerd door de stijl van de legendarische Clifton Chenier,destijds de ‘BB King op accordeon’: dansbare trekzak-cajunmuziek uit de zompige moerassen van Louisiana. Daaraan voegen ze een snuif Texmex toe, en de laatste tijd ook Afrikaanse jive uit de jaren ’70. Met dat gevarieerde repertoire belooft het zondagmiddag 20 augustus een muzikaal feest te worden op de Wijnhaven, hartje van hun hometown in de Hollandse moerasdelta. Te horen zijn bandleider en leadzanger Henk de Kat op accordeon (inclusief baspartijen), de Delftse muziekschool-leraar Jeroen Elfferich op drums, mondharmonica-virtuoos en percussionist Hans de Vries en

bluesbaas Willem van Dullemen op (slide)gitaar. Aanvang 15.30 uur precies. Bij hopelijk mooi weer wordt gespeeld voor het buitenterras van café De Wijnhaven.

september

Bockbierbingo kick-off

vrijdag 01 september

Binnenkort is het weer tijd voor de herfst en dus tijd voor bockbier!
De wijnhaven krijgt 7! verschillende bockbieren op tap! Daarvan kun je er steeds 3 tegelijk proberen!

We houden je op de hoogte wanneer dit bockbier feest van start gaat!!

Jeffrey Straker

zondag 03 september

De muziek van Jeffery Straker doet denken aan een vroege Elton John en/of Billy Joel met vlagen van Rufus Wainwright. Jeffery staat onder contract bij Universal platenmaatschappij en zijn nieuwe, zevende CD “Dirt Road Confessional” zal op dit label in Mei 2017 worden uitgebracht.

Jeffery’s CD “Songs From Highway 15” was opgenomen vlak na zijn verhuizing naar Toronto in 2006. Zijn definitieve doorbraak kwam met zijn in 2012 uitgebrachte vijfde CD “Vagabond”, die is geproduceerd door eervoudig award winnaar Danny Michel. Aangemoedigd door fantastische reviews (De Toronto Star noemde “Vagabond” een van de meest foutloos en perfect uitgevoerde CD’s in welk genre dan ook sinds lange tijd uitgebracht in Canada!) begon Straker aan een druk, zeer gevarieërd live schema. Van huis concerten, prominente folk en jazz festivals, uitverkochte theater shows tot optreden met Canadese Symphony orkesten. Dat momentum wist hij niet alleen vast te houden maar uit te breiden met de release in 2015 van “North Star Falling”. Deze CD (top 10 iTunes Canadese inger/songwriter hitlijst) zorgde voor een snel groeiende fan-base in Europa en Latijns Amerika. Met zijn zevende CD “Dirt Road Confessional” (2017) versterkt hij zijn status als een van de meest getalenteerde singer/songwriters in Canada van dit moment.

Jeffrey Straker speelt op zondag 3 september van 15:30 tot 18:00 uur bij de Wijnhaven. Bij lekker weer op het terras. Entree is gratis.

Popronde 2017

donderdag 21 september

Op donderdag 21 september 2017 strijkt de Popronde, het grootste reizende muziekfestival van Nederland, weer neer in Delft. 

De Popronde presenteert jaarlijks circa 130 Nederlandse artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Dotan, Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden ‘right in your face’, in de buurtkroeg op de hoek.

Het programma van de Wijnhaven:

21:00 uur Kiki Mittler

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café), W2 en Club Dauphine. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015 en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi 2016/2017. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets en Lady Antebellum). Op 26 mei 2017 presenteerde Kiki haar debuut EP ‘Feathers’ in een overvolle zaal van PopEi in Eindhoven. Net zoals op de EP, was ze tijdens die release voor het eerst te horen mét band. Op dit moment tourt ze solo en met band door Nederland en België. Vanaf september zal Kiki mee touren met de Popronde!

22:15 uur Dandelion

Ze zijn op 1 hand te tellen, bands die erin slagen een sound neer te zetten die strekt van akoestische folk tot melodische pop en van klein songwritermateriaal tot snoeiharde rockuitspattingen. Je zoekt ernaar in platenbakken, je smeekt de kenner zo’n nieuw juweel te tippen, je struint wel honderden playlists af om te vaak uiteindelijk teleurgesteld en gapend terug te komen bij de grijsgedraaide klassiekers van weleer. Pak pen en papier en omcirkel Dandelion nu meteen als nieuwste aanwinst. Deze nieuwkomers bieden op hun debuutalbum ‘Everest’ een mix van fenomenale samenzang, catchy én betekenisvol songwriterschap en de juiste dosis grooves en vuigheid om je genadeloos in te palmen.

23:30 KASPER

INFO VOLGT NOG

 

 

 

 

Popquiz seizoen 4 deel 3

zaterdag 23 september

De Wijnhaven Popquiz bied een avond vol spelplezier en karaoke-gekte waar ook nog eens leuke prijzen voor de winst op de avond zijn te verdienen. Natuurlijk is er ook een seizoensprijs voor onze vaste Quiz-gangers. 

Aankomst is om 21:00, waarbij jullie worden warm gespeeld door onze nieuwe Quiz-band. Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met de waanzinnige coverband Daaf&Friends (voormalig Devils in disguise)voor de muzikale interactie. 

De Quiz duurt tot 23:30 en word gevolgd door minimaal een uur karaoke plezier, waarbij jij zelf in de spotlights gaat staan en iedereen omver blaast. 

Geef je nu op met een team van maximaal 4 personen via mail@wijnhaven.nl of 015-2141460. 
Het meespelen is gratis.

november

Popquiz seizoen 4 deel 4

zaterdag 18 november

De Wijnhaven Popquiz bied een avond vol spelplezier en karaoke-gekte waar ook nog eens leuke prijzen voor de winst op de avond zijn te verdienen. Natuurlijk is er ook een seizoensprijs voor onze vaste Quiz-gangers. 

Aankomst is om 21:00, waarbij jullie worden warm gespeeld door onze nieuwe Quiz-band. Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met de waanzinnige coverband Daaf&Friends (voormalig Devils in disguise)voor de muzikale interactie. 

De Quiz duurt tot 23:30 en word gevolgd door minimaal een uur karaoke plezier, waarbij jij zelf in de spotlights gaat staan en iedereen omver blaast. 

Geef je nu op met een team van maximaal 4 personen via mail@wijnhaven.nl of 015-2141460. 
Het meespelen is gratis.

december

Winterbierbingo kick-off

vrijdag 01 december