Dagschotels 20/04/2018

Salade nicoise met paprika, rode ui, whiskeysaus en een gekookt eitje €8.50

Tongscharfilet met doperwtencreme en venkelsalade €13,75

Runderbavette met aardappel-uitaart, pastinaakcreme en pastinaakchips €15,75

Soepen

Pastinaaksoep €4,50

Doperwtensoep €4,50

Broodje van de week

Italiaanse bol met kropsla, zalmsalade en mosterd-wodka-dillesaus €5,75

Actueel

 

Paasbuffet op tafel

zo. 01 april 2018 - 10:30 uur tot 15:00 uur « Terug naar overzicht

Op 1e & 2e paasdag serveren we bij de wijnhaven een heerlijk buffet, maar je hoeft niet op te staan!

We serveren dit gewoon aan tafel!

De brunch bestaat uit:

Croissants, boerenbrood, scones en blueberry of chocolade muffins

Echte boter & huisgemaakte Jam

Oude & jonge Rotterdamse kaas

Zachte geitenkaas

Cotto vulcano beenham

Carpaccio met truffelmayonaise, hazelnoot, rucola en oude kaas

Huisgemaakte zalmsalade

Livar zachtgegaard en dungesneden. 

Pompoensoep of truffel-champignonsoep

Spiegelei

Eggs benedict

 

Vanaf 2 personen, €19.50 p.p.

Vegetarisch is geen probleem

Kindermenu aanwezig. Eieren om te verven ook!